Konferens på herrgård

Herrgårdskonferens

Många av våra herrgårdar har varsamt bevarats och erbjuder idag personliga rum för övernattning, fullt utrustade grupprum och mötesrum och riktigt goda måltider i matsalar som förflyttar er bakåt i tiden eller in i litteraturens värld. Det är spännande att känna historiens vingslag. På dessa gårdar bodde brukspatroner och herrgårdsfröknar. Här arbetade drängar och pigor. Idag möts vi här och tänker framåt.

Hotellkonferens

Hotellkonferens

I Sunne finns flera hotell som erbjuder konferensmöjligheter. Var och en har sin specialitet. Du kan välja enkel konferens på bara några timmar eller längre vistelse med övernattning. Vill du koppla på en aktivitet så finns alla möjligheter.

Spa- och hälsokonferens

Spa- och hälsokonferens

Den svenska spa-kulturen har stark förankring i Värmland genom Selma Spa+ i Sunne som är ett konferenshotell som på sitt egna sätt har utvecklat spa-kulturen. Välbehövliga pauser där huvudet får vila en stund medan kroppen belönas ger energi när mötet fortsätter – senare på kvällen eller de kommande dagarna.

Konferenslokaler

Konferenslokaler

Välj bland en mängd olika typer av konferenslokaler i Sunne. Det lilla mötet, mötet under bar himmel eller konferensen och det stora mötet. I Sagolika Sunne finns alternativen där ni kan få inspiration, motivation och finna företagets affärsnytta.