Bluesberry Woods

Hos Bluesberry Woods hittar du något utöver det vanliga. Ett unikt boende i samklang med naturen.

Föreställ dig känslan av att vakna upp till fågelsång, skogens dofter och ett mjukt morgonljus... Hos Bluesberry Woods kommer du riktigt nära inpå naturen. Det är det perfekta boendet för dig som söker något annorlunda och vill komma bort från samhällets stress. Känn lugnet och låt dig inspireras av de stillsamma omgivningarna. Platsen har ett stort fokus på enkelhet och hållbarhet.

Välj på tre olika boenden - Trädhuset, Skulpterade huset och Jordhuset.

I Trädhuset bor du flera meter ovanför marken, i en liten stuga som är omsorgsfullt byggd av främst naturmaterial. Här finns plats för två personer att sova bekvämt.

Skulpterade huset är skapat av naturliga, lokala och återvunna material. Det är byggt i harmoni med den omkringliggande naturen. Här sover du i dubbelsäng på ett mysigt sovloft med ett takfönster ovanför. Det finns tillgång till el och vedspis. Sommartid hyrs huset ut till olika besökare under fem veckor. Under resten av året hyrs det ut under längre perioder till konstnärer som söker inspiration från naturen.

Jordhuset är byggt av jord, trä och sten. Det är täckt av ett grönt mosstak och är delvis inbyggt under marken. Det har antika fönster som vetter mot sydost, som låter dig blicka ut över den ständigt föränderliga skogen. Kanske får du se vilda fåglar, rådjur eller till och med en älg? Du sover i en dubbelsäng och här finns också tillgång till vedspis.

För mer information och bokning, vänligen besök hemsidan på http://bluesberrywoods.com/

INFO
Plats
Arrangör
Bluesberry Woods
Aplungsåsen 23
686 95 Västra Ämtervik
info@bluesberrywoods.com
Namn
Bluesberry Woods
Adress
Aplungsåsen 23
686 95 Västra Ämtervik
Kommun: Sunne
Tillbaka
Västra Ämtervik
Besök hemsida