Naturcamping Lagom vandrarhem

Upplev Värmlands lugn, storslagna natur och kultur från detta härliga vandrarhem.
Öppettider
Vandrarhemmet är öppet året runt.
Kontakt
Arrangör
Naturcamping Lagom
Adress
Lillsjövägen
Gräsmark
Telefon: +46 70 586 64 23
Plats
Naturcamping Lagom

Uddhedsängen 30
686 98 Gräsmark

Naturcamping Lagom är en lugn och fridfull plats, belägen i sagoskogarna i Gräsmark. Precis bredvid vandrarhemmet finns en fin badstrand där du dyker ner i den vackra Lillsjön. På Naturcamping Lagom möter du en varm och mysig atmosfär och blir väl omhändertagen av dina värdar. Nytt för 2021 är tillgång till gratis wifi på anläggningen!

I vandrarhemmet finns 17 sovplatser fördelat på fem rum, varav två familjerum. Det finns också ett vardagsrum och kök som delas av alla gäster. Duschar och toaletter finns i korridoren. I Lagom Café serveras fika och lunch. Man jobbar i möjligaste mån med ekologiska produkter, råvaror och material.

Runt vandrarhemmet finns fantastiska vandringsleder genom orörd natur. Det finns även mycket bra möjligheter till cykling med mountainbike. Under säsongen finns det gott om bär och svamp i skogarna.

I området finns flera barnvänliga badplatser. Under sommaren finns det naturaktiviteter för barn och roliga lekplatser.

Hundar är välkomna.

Kanot och kajak
Du har möjlighet att hyra kanot eller kajak hos Naturcamping Lagom och ge dig ut på en underbar färd längs älven eller över de värmländska sjöarna.

Mountainbike
Det finns även mountainbikes att hyra och många spännande turer att välja mellan. Naturcamping Lagom har flera GPS-rutter att följa på olika svårighetensnivåer.

Bastu
Hos Naturcamping Lagom finns en bastu som du kan besöka för extra avkoppling. Varför inte kombinera den med ett skönt, svalkande dopp i Lillsjön!

Naturcamping Lagom är öppet året runt.

Hemsida: https://www.naturcampinglagom.com/

Facebook: https://www.facebook.com/natuurcampinglagom