Sunne Camping och Sommarland

Sunne erbjuder det bästa läget på 4-stjärniga campingen med Sunne Sommarland och massor av aktiviteter och härliga badstränder.

Året runt öppen Camping

Alldeles vid Frykens strand bor du toppenfint på campingen i Sunne. En året-runt-öppen camping med såväl enklare campingstugor som stugor med självhushåll, alla med närhet till kul aktiviteter som erbjuds på denna fina camping. Här finns så klart plats för dig som kommer med husbil, platserna ligger nära servicebyggnad och reception. För husvagnar finns det platser nära sjön Fryken, så kallade sjötomter där du har vidunderlig utsikt ut över sjön och kan höra vågskvalpet.

Aktiviteter

Det finns en vacker promenadväg runt Kolsnäsudden och ute på udden kan du grilla vid någon av grillplatserna. Sunne Camping erbjuder också aktiviteter för hela familjen. Vad sägs om att spela äventyrsgolf med utsikt över Fryken? Prova på att köra segway, spela bowling eller utmana din kompis i en tennismatch? Här finns också aktiviteter i mängder för de små i familjen. Sunne Camping erbjuder lekpark, cykeltur på cykelbil och elbil på en bilbana.

Sunne Sommarland - stängt sommaren 2020 på grund av reparationsarbete

Sunne Sommarland är en vattenpark i direkt anslutning till Sunne Camping. Här finns lekattraktioner för både stora och små. Pooler, rutchbanor och Fritt fall höjer pulsen medan Lazy River ger dig lugn. Här kan du njuta av sommaren i en solstol eller under lek i vatten på olika sätt. 

SNABBFAKTA:

19 campingstugor à 10-19 kvm, 1 rum med 2-6 bäddar i våningssängar. Kylskåp och kokplatta. Belysning och el-värme. Enkel köksutrustning.

14 självhushållsstugor för 4-6 personer, 2 sovrum, allrum med kök, dusch och wc, cirka 40-50 kvm.

413 campingplatser för husvagn, husbil och tält.

Gemensamt servicehus med dusch, wc, tvättstuga och kök.

Handikapptoalett.

Öppettider
INFO
Plats
Receptionen (högsäsong)
dagligen 9:00-21:30

Receptionen (lågsäsong)
Måndag-fredag 9:00-17:00
Arrangör
Sunne Camping och Sommarland
Kolsnäsvägen 4
686 35 Sunne
info@sunnecamping.se
Namn
Sunne Camping och Sommarland
Adress
Kolsnäsvägen 4
686 35 Sunne
Kommun: Sunne
Tillbaka
Sunne
Besök hemsida Boka här
Barn
Bingo
Djurtillåtet
Familj
Fryken
Fryksdalsdansen
Lekpark
Minigolf
Natur
Öppet året runt
Sjönära boende