ETT LEVANDE CENTRUM

Sagolik shopping i Sunne

Det är lätt att förvånas över vilket utbud Sunne har när det gäller shopping. Här finns butiker med det lilla extra; inredningsbutiker, klädaffärer, blommor, juvelerare och teknikaffärer. Allt överskådligt och lätt att finna när du besöker Sunne. Sunne har ett levande centrum med den lilla ortens charm bevarad och med service i världsklass. Från kedjebutiker som JYSK, Lindex och ELON Ljud & bild till privatägda företag som Tärnemarks Guld, Living interiör, Smartcare, Fernlöfs bokhandel och Entré.

Idag när läget med Covid19 är tufft har alla ställt om och de flesta har digitala lösningar på shopping, de flesta erbjuder även lösningar med upphämtnig utanför butiken eller hemleveranser. Hör av er till butiken ni vill handla av så löser sig det mesta här är servicen oändligt bra!  

Underbara underkläder...

och andra nödvändiga ting. Letar du underkläder eller badkläder finns det mesta man kan önska sig på Shangri La, en butik som verkligen överraskar besökare från hela Sverige. Här finns också Sunne Bazaren som kombinerar bosättningsartiklar med leksaker, ett bra alternativ för hela familjen. På Teatertorget finner du Skoshopen, Fryksdalsdesign, Garderob, Herbertssons florist & blommor och Katarinas guldsmedja. För den som föredrar hållbar shopping och återbruk hittar du Juvelen och Loppis De luxe i centrala Sunne. 

“Går det att shoppa sig lycklig? Kanske inte, men ibland känns det trots allt så.”

- okänd

Medan delar av familjen shoppar kanske de andra underhåller sig i lekparken vid Mejeriängen en mötesplats med härliga grönytor precis intill Fryken. Här finns det plats för härliga aktiviteter, skön avkoppling och att breda ut sig med fikakorgen. På platsen finns det lekpark, pumptrackbana, skateramp, balansbana, solsängar och grillplatser. Du hittar även fina gestaltningar från några av våra besöksmål.